Handelsbetingelser

 
 
   

Generelle oplysninger


Virksomhedens juridiske navn - Tjalfes Magic
CVR-nr. 39978296
Adresse. Mestervangen 14
Mailadresse: kontakt@tryllebutikken.dk
Telefonnummer. 50737190

 

Betaling

 

Diverse kort typer og mobilpay.

 

Vi tager ikke kortgebyrer.
(Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.
Hvis der er tale om Diners Club og American Express, kræves det, at I har en direkte indløsningsaftale med hhv. Diners Club og/eller American Express.
Det er også tilladt at opkræve kortgebyrer på firmakort.
Opkræver I gebyrer i denne sammenhæng, skal satserne angives her.)

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 

Fragt

Vi sender vores pakker med Postnord til de altid gældende fragtpriser som opdateres hver år den 1/1.

Vi sender med DHL, bemærk at forsendelser med DHL er kun angivet en cirka pris, da beløbet bliver endelig justeret ved udskrielse af label til forsendelsen når den afhentes, vi retter selv beløbet som er resaveret på det kreditkort som er blevet brugt ved betaling af ordren.

Bestilling

Vores hjemmeside styres med automatis lager styring, og derfor kan der ske fejl i antal af vare på lager, vi bestræber os naturligvis på dette aldrig sker, men der kan være udfald på internettet og opdateringer.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, udleveringen afgøres udfra udlevering af forsendelse fra enten Postnord eller DHL til dig som kunde.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til os eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller at afhente varen/pakken uden samtidig at give os besked og at vi godkender dette.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten, du skal derfor sikre dig at forsendelse er pakket forsvarligt ned så den ikke beskadiges under forsendelse.
 

 

Ingen fortrydelsesret
Alle fysiske vare tages ikke retur hvis plomberingen er brudt, da det er hemmeligheden som vi sælger ved magisk trick, elektroniske downloads er der heller inden fortrydelsesret på, da når vi afsender dig link og koden på mail anser det for at du har direkte adgang til link som indholder hemmeligheden bagved et magisk trick. 

Levering af ikke-finansielle ydelser, der er færdigleveret, hvis du forinden har accepteret at ydelsen sættes i gang, og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, eller vare du har bedt om vi skulle bestille med salg for øje til dig.
 
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen,
 
Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på,  
 
Levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner, dog ikke hvis det er abonnementsaftaler,
 
Aftaler, der indgås på en offentlig auktion,
 
Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser, forestillinger, stævner mv.)
 
Levering af digitalt indhold, f.eks. computerprogrammer, apps, spil, musik, film mv.,
som ikke leveres fysisk på f.eks. CD eller DVD, hvis du forinden har accepteret at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes,

Finansielle ydelser omfattet af lov om realkreditlån og realkreditobligationer m.v.,
 
Aftaler om varer, værdipapirer eller ydelser, hvis prisen afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og disse udsving kan ske
i fortrydelsesperioden.  
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi tilbageholder betalingen indtil vi har modtaget varen fra dig, det er dit ansvar at forsendelsen ankommer hos os retur, hvis fragtfirma svigter på en eller anden måde, er det fragtfirma og dig som selv skal løse denne tvist.

 

Varen sendes til:
Tjalfes Magic, Mestervangen 14, 3230 Græsted, ATT. Daniel Maischnack
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til pakkeshops eller andre udleveringsteder.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:
Tjalfes Magic, Mestervangen 14, 3230 Græsted, ATT. Daniel Maischnack
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til pakkeshops eller andre udleveringsteder.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig - dit navn, adresse, postnummer, vejnavn og hus nummer samt telefon og email bliver givet til postnord og/eller DHL for at kunne oprette fragtlabels til din ordre.

 
Personoplysningerne registreres hos Tjalfes Magic og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på tryllebutikken.dk er Daniel Maischnack.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på mail. 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte : Tjalfes Magic, Mestervangen 14, 3230 Græsted skrifteligt eller på mail, bemærk hvis du vil være helt sikker på en klage kommer frem, kan du sende den skrifteligt som anbefalet brev med Postnord hvor der skal underskrives af vores virksomhed for brevet kan udleveres til os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

  
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -
http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.11.2023

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular (ret til og gem som PDF)